kaikki kategoriat

Yrityksen profiili

Etusivu> Tietoa Meistä > Yrityksen profiili

Jingjing Pharmaceutical Co., Ltd. perustettiin lokakuussa 2007, ja sen pinta-ala on 310 MU, rekisteröity pääoma 257.28 miljoonaa yuania ja yli 700 työntekijää. Se on kansallinen korkean teknologian yritys ja kansallinen teknologisen innovaation esittelyyritys, joka on erikoistunut steriilien API:iden, aminohappojen ja vitamiiniravinteen vahvistajien tutkimukseen, kehittämiseen, tuotantoon ja myyntiin.

Joulukuussa 2015 se listattiin menestyksekkäästi New Third Boardin arvopaperimarkkinoille turvakoodilla 835033. Listautumisestaan ​​lähtien se on saanut huomiota ja tunnustusta pääomamarkkinoiden kaikilta osa-alueilta, esitellyt useita markkinatakaajia ja strategisia sijoituslaitoksia. , ja astui innovaatiotasolle ensimmäisessä erässä. Listautumisen jälkeen yhtiö on toteuttanut kolme kohdennettua lisätarjousta, joiden kokonaisrahoitus on 240 miljoonaa yuania ja jotka on investoitu pääasiassa ydinteknologian tutkimukseen ja kehitykseen, päätuoteteollisuuden ketjun laajentamiseen, projektiteknologian innovaatioihin ja käyttöpääoman täydentämiseen. useita keskeisiä teknisiä esteitä ja vähitellen vakiinnuttamaan yhtiön johtavan aseman alajakeluilla toimialoilla.

Vuosien avainongelmien ratkaisemisen jälkeen yrityksen tekninen tiimi on saanut 67 patenttia, joista 39 on keksintöpatenttia. Se on peräkkäin läpäissyt useita sertifikaatteja, kuten korkean teknologian yrityksiä, kansallisia ja paikallisia yhteisiä suunnittelulaboratorioita, maakuntien yritysten teknologiakeskuksia ja maakuntien suunnittelulaboratorioita. Se on perustanut akateemikkojen työasemia, ja se on luokiteltu "Hebein teknologisen innovaation esittelyyritykseksi", "Hebein pieneksi ja keskisuureksi teknologiayritykseksi" ja ensimmäinen erä "erikoistuneita, jalostettuja ja uusia" demonstraatioyrityksiä Hebein maakunnassa, It. on peräkkäin voittanut "Kiinan 100 parhaan innovaation esittelyyrityksen", "Kiinan uudistus- ja innovaatioesittelyyksikön" kunnianosoitukset ja sisällytettiin uuden kolmannen hallituksen "Innovation Index"- ja "Third Board Medicine" -indeksimalliin.

1
2
3

Ydinteknologiat ja tuotteet

Vuosien mittaan jatkuvan teknologisen innovaation ansiosta yritys on muodostanut kaksi suurta tuoteluokkaa: 1) Steriilit API-tuotteet, joiden pääetuna on kiteytystekniikka. "Academician Workstation" -teknologiaalustan kautta yrityksemme on jatkuvasti tehnyt teknologisia läpimurtoja steriilissä API-kiteytystekniikassa ja muodostanut kilpailuedun lääketeollisuudessa kotimaassa ja ulkomailla. Tällä hetkellä yrityksemme steriilit API-tuotteet (arginiini, natriumkarbonaatti) vedetön ja L-alanyyli-L-glutamiini) voivat täyttää erilaisten steriilien jauheiden injektioasiakkaiden erityistarpeet, saavuttaa yksilölliset räätälöidyt palvelut asiakkaille, saavuttanut kotimaan johtavan tason ja niillä oli korkea markkinaosuus; 2) Aminohapot ja vitamiinisarjan tuotteet, joiden pääetuna on biologinen entsyymikatalyysitekniikka. Biologinen entsyymikatalyysitekniikka on listattu seitsemään nousevaan teollisuusteknologiaan, joita Kiinan hallituksen 13. viisivuotissuunnitelma tukee ja kehittää. Yrityksemme keskittyy tutkimus- ja kehitysalustan käyttöön, joka on perustettu yhdessä kansainvälisten tunnettujen biologisten entsyymien tutkimus- ja kehityslaitosten kanssa, olemme ensimmäinen Kiinassa, joka toteuttaa aminohapposarjan johdannaisten ja vitamiinien tuotannon teollistumisen biologisen entsyymikatalyysin avulla. teknologialla, jolla on laajat markkinanäkymät, sillä on vahvat kilpailuetut.

5
4
6

Kehityksen suunnittelu

Jatkossa yritys luottaa steriilin API-kiteytysteknologian ja biologisen entsyymikatalyysiteknologian etuihin, yhdistää tiimin viisauden, kerää resursseja kaikilta puolilta ja keskittyy tulevaisuuden strategisiin tavoitteisiin. Ensinnäkin yritys luottaa ydinteknologiaan saavuttaakseen alkuperäisen pienen aminohappovalikoiman laajentamisen laajaan valikoimaan strategiaa, nopeuttaakseen uusien tuotteiden teollistamisprosessia ja jatkaakseen yhtiön johtavan aseman parantamista biolääketieteen terveyssegmentin alalla; Toiseksi nopeuttaa Pekingin pörssin listautumisprosessia ja auta yrityksiä saavuttamaan laadukasta kehitystä pääomamarkkinoiden etujen ansiosta.

Kuumat kategoriat

ONLINE-TILASSA