kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Onko maailmankuulut aminohappovalmistajat

Aika: 2023-02-24 Osumat: 128

Arginiini, vedetön natriumkarbonaatti, saattaa tulla Yhdysvaltain markkinoille ravintolisänä; Steriili arginiini on kaupallisesti saatavilla Japanissa ja aranexissa; D - kalsiumpantotenaattia markkinoidaan adm-yritykselle, joka on merkittävä yhdysvaltalainen elintarvikejalostus- ja hyödykekauppayhtiö "fysiologisen lääketieteen Nobel-palkinnon saaneen tohtori Fred Muradin, Jing Kang Wangin ja hänen tiiminsä "Super Brainin" avulla. maan johtoasema steriilin arginiinin tuotantoteknologiassa ja on sitoutunut tuottamaan maailman erikoisimman aminohappo- ja vitamiinisarjan, ja huippuluokan kykyjen avulla voimme saavuttaa kuromisen umpeen." bin Shu Li, Ningjin Countyn puheenjohtaja arginiini Pharmaceutical Co., Ltd.

图片 1_ 副本

Da Cao Zhuangin teollisuuspuistossa Ningjinin piirikunnassa sijaitseva spermatiini lääketeollisuus on nyt alan johtava lääketeollisuus, joka muodostaa sarjan steriilejä lääkeaineita, joiden ydin on aseptinen kiteytystekniikka, sekä sarjan aminohappoja ja niiden johdannaisia, joissa on biologisia aineita. entsyymi katalyyttisen teknologian ytimenä, jotka on markkinoitu uuden kolmen levyn roikkua.

Aluksi, kiteytysprosessin tason rajoittamana, yritykset pystyivät valmistamaan vain kaksi arginiinituotetta, ja vuotuinen tuotannon arvo oli alle 50 miljoonaa RMB. Tuolloin kotimaassa tarvittava arginiini oli pääasiassa riippuvainen tuonnista. "Kansainvälisen monopolin murtamiseksi on välttämätöntä lisätä investointeja tieteen ja teknologian T&K-toimintaan, etsiä ja tehdä yhteistyötä alan huippuosaajien kanssa", bin water Li sanoi.

He olivat ensin Jing Kang Wang, sukulaisen Kiinan insinööriakatemian jäsen, joka yhdessä pyrki teknisiin vaikeuksiin, kuten eristykseen ja uuttokiteyttämiseen, täyttääkseen kansallisen aukon steriilien lääkeaineiden valmistuksessa. Spermatiinilääkkeiden nopea kehitys on myös houkutellut kykyjä keräämään, ja vuonna 2016 fysiologisen lääketieteen Nobel-palkittu tohtori MULARD palkattiin spermatiinilääkkeiden johtavaksi tieteelliseksi neuvonantajaksi, mikä loi perustan johtavan lääketeollisuuden perusta ja biolääketieteen teknologisten tulosten muutos.

Teknologia on ensimmäinen tuottavuus. Yhtiön tieteen ja teknologian tason etenemisen ja tulevan kehityksen kestävyyden varmistamiseksi Tianjinin yliopistosta valmistunut ja North China Pharmaceuticalsiksi kasvanut bin Hui Li johti myös teknologiatiimiä yön ja päivän teknisen tutkimuksen läpi ja sai Patentti 54, 7 uuden tuotteen uuden teknologian tunnistaminen, 5 lajikkeen lääkkeiden rekisteröintinumerot, peräkkäin useiden korkean teknologian yritysten, National Joint Engineering Laboratoryn ja niin edelleen hyväksyntöjen kautta.

Tällä hetkellä yhtiön vuotuinen teollisuustuotannon arvo on lähes 400 miljoonaa RMB, ja sen tuotteita myydään ulkomaille ja ulkomaille. Tulevaisuudessa aseptisen lääkeaineiden kiteytysteknologian ja biologisen entsyymikatalyysiteknologian etujen perusteella spermatiinilääketeollisuus toteuttaa alkuperäisten pienten aminohappojen strategisen laajentamisen suureksi valikoimaksi, nopeuttaa uusien tuotteiden teollistamisprosessia ja parantaa jatkuvasti Yhtiön johtava etu biolääketieteen suurella terveyssegmentillä." bin Shu Li sanoi.

Edellinen: L-seriini, aminohappo, joka liittyy läheisesti unen laatuun

Seuraava : Jingjingin lääketeollisuudella on keskeinen yhteistyöyksikkö Hebein maakunnan akateemikkojen kanssa!

ONLINE-TILASSA