kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Ma Teng ja Liu Lifeng valittiin lääninhallinnan loistaviksi asiantuntijoiksi!

Aika: 2022-12-08 Osumat: 179

Ningjinin läänin lääninhallituksen erinomaisten asiantuntijoiden valintaa ja johtamista koskevien toimenpiteiden (NCI [2021] nro 2) ja ilmoituksen erinomaisten asiantuntijoiden hakemisesta ja suosituksesta maakuntahallinnossa vuonna 2021 määräysten mukaan maakuntamme on toteutti maakuntahallinnon erinomaisten asiantuntijoiden valinnan vuonna 2021. Hakemuksen, suosituksen ja pätevyysarvioinnin perusteella maakuntalautakunnan lahjakkuustoimisto, läänin tiede- ja teknologia- ja teollisuus- ja tietotoimisto, läänin maatalous- ja maaseututoimisto, läänin terveysvirasto Läänin koulutustoimisto ja muut osastot kävivät yhdessä läpi ja pisteyttivät hakemuskohteet, ja yhteensä 50 erinomaista maakuntajohtamisen asiantuntijaa valittiin. Jingjing Pharmaceuticalin työntekijät Ma Teng ja Liu Lifeng arvioitiin yhdeksi erinomaisista lääninhallinnon asiantuntijoista.

Jingjing Pharmaceutical on aina pitänyt erittäin tärkeänä erinomaisten kykyjen kasvattamista. Tämä valinta ei ole vain vahvistus Jingjing Pharmaceuticalille, vaan myös rohkaisu Jingjingin pitkän aikavälin lahjakkuuspolitiikkaan. Tulevaisuudessa Jingjing jatkaa erinomaisten kykyjen kasvattamista, rakentaa kaupunkia lahjakkailla kykyillä ja antaa enemmän merkittäviä panoksia lääketeollisuudelle.


Edellinen: Hyviä uutisia, Jingjing Pharmaceutical on lisännyt uusia lajikkeita ja saavuttanut onnistuneesti massatuotannon!

Seuraava : Hyviä uutisia - alaniini

Kuumat kategoriat

ONLINE-TILASSA