kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Hyviä uutisia, Jingjing Pharmaceutical on lisännyt uusia lajikkeita ja saavuttanut onnistuneesti massatuotannon!

Aika: 2023-02-24 Osumat: 199

Jingjingin tehdas heinäkuussa on täynnä kukkia ja kukkia, ja jingjingit heinäkuussa ovat intohimoisia. 103-työpajan henkilökunta työskentelee ahkerasti tuotantolinjalla innostuneesti ja korkealla moraalilla, yhdessä voittamaan vaikeudet, ja ilman katumusta kirjoittavat uuden luvun Jingjingistä nuorella ja hikoilulla.

23 2022-paja sai tuotantotehtävän tuottaa uusia lajikkeita ja koko henkilökunta kokoontui välittömästi ja lähti hyökkäämään kohteeseen.

Uusien lajikkeiden alkutuotanto on epäilemättä valtava haaste. Kaikki työntekijät eivät kuitenkaan pelkää. He ovat kuin hyvin koulutettu armeija, ja ne pannaan välittömästi komennon mukaan jännittyneeseen ja järjestykseen tuotantoon. Tämä on myös mahdollisuus kasvuun ja edistymiseen. Kuten Workshop 103:n teknikko sanoi: "Se, mikä ei voi tappaa minua, tekee minusta vain vahvemman. Jokainen ratkaistavissa oleva ongelma on askel, jota voimme parantaa, ja jokainen ongelma tekee meistä ja tuotteistamme vahvempia." Tällä kunnianhimolla ja halulla Workshop 103 avasi virallisesti alkusoittoa uusien tuotteiden valmistukseen.

Jos työntekijä haluaa tehdä hyvää työtä, hänen on ensin käytettävä työkalujaan. Työpajan johtaja teki alustavan henkilöstön allokoinnin uuden lajikkeen tuotantoprosessin mukaan; Tuotannon myöhemmässä vaiheessa kunkin viran ja tiimin erityistavoitteet jalostetaan tuotostavoitteiden mukaan, tuotanto kvantifioidaan ja tavoitteet saavuttaneita työntekijöitä kehutaan ja palkitaan, mikä saa täysin liikkeelle työntekijöiden innostuksen. tuotantoa ja mahdollistaa kaikkien jäsenten osallistumisen tuotantoaaltoon täydellä taisteluasenteella.

Päivällä työpaja 103 oli "sodan liekeissä", ja yöllä työpaja 103 oli vielä kirkkaasti valaistu. Työntekijät, jotka pitävät kiinni tuotantolinjasta, eivät katu tehtäviään ja hikoilevat, eivätkä he katu. He suojelevat tuotantoa ja Jingjingiä pitkäjänteisyydellään ja omistautuneisuudellaan.

Heinäkuun loppuun mennessä 103-paja oli onnistuneesti saavuttanut tavoitetuotannon 200 tonnia kuukaudessa ja onnistuneesti saavuttanut myös ensimmäisen uusien lajikkeiden erätuotannon. Menestyksen takana on 31 päivää ja yötä sinnikkyyttä ja taistelua; Jingjing-ihmisten yhtenäisyyden ja vastuun tulkitseminen; Se näyttää myös Jingjingin luomisen ja tutkimisen.

Erinomaiset saavutukset ovat kovalla työllä saavutettuja. Kunnioitamme jokaista Jingjing-työntekijää, joka pitää kiinni tuotantolinjasta, ja kunnioitamme myös perheenjäseniä, jotka ovat auttaneet hikillään ja viisautellaan Workshop 103:n kehittämiseen. Yhtykäämme ja luokaamme uusia saavutuksia.

Edellinen: Jingjingin lääketeollisuudella on keskeinen yhteistyöyksikkö Hebein maakunnan akateemikkojen kanssa!

Seuraava : Ma Teng ja Liu Lifeng valittiin lääninhallinnan loistaviksi asiantuntijoiksi!

Kuumat kategoriat

ONLINE-TILASSA