kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Jingjingin lääketeollisuudella on keskeinen yhteistyöyksikkö Hebein maakunnan akateemikkojen kanssa!

Aika: 2023-02-24 Osumat: 197

Äskettäin Hebein maakunnan tiede- ja teknologiaosasto julkaisi luettelon Hebein maakunnan akateemioiden keskeisistä yhteistyöyksiköistä vuonna 2022, ja spermatiinilääketeollisuus sijoittui ammatillisen teknisen kyvyn kärkeen.

On huomattava, että tämä luettelo on Hebein maakunta provinssin laajuisen akateemikon älykkyyden vahvistamiseksi ja edistämiseksi, ja kaikkiaan 34 yritystä eri puolilla maakuntaa luokiteltiin akateemikoiden keskeiseksi yhteistyöyksiköksi Hebein maakunnassa suositussilmukan kautta. , asiantuntijalausunto ja viestintä. Jing-lääketeollisuus läpäisi sujuvasti asiantuntija-arvioinnin ja viestinnän ja sijoittui Hebein maakunnan akateemikkojen keskeiseksi yhteistyöyksiköksi.

Akateemikkojen yhteistyön keskeinen yksikkö on läänin tiede- ja teknologiaosaston perustamien ETO-tyyppisten liiketoimintayksiköiden tai yhteiskunnallisten organisaatioiden rakentaminen, jotka voivat työskennellä akateemikkojen ja heidän tiimiensä kanssa tieteellistä ja teknologista yhteistyötä, edistää itsenäisen innovaation kykyä. ja toteuttaa uuden innovaatioalustan kahden osapuolen yhteisessä kehittämisessä.

Spermatjing-lääketeollisuus vaatii aina tutkimusta ja yhteistyötä ammattilaisten kanssa, ja ETO:n asiantuntijat edistävät jatkuvasti teknologista kehitystä sekä tieteellistä ja teknologista kehitystä. Tulevaisuudessa puoliksi toimiva lääketeollisuus kehittää tälle perustalle pohjautuvaa syvällistä yhteistyötä akateemikkojen ja heidän tiimiensä kanssa, parantaa jatkuvasti tekniikan tasoa ja tieteen ja teknologian vahvuutta, nopeuttaa innovaatiokyvyn ja tuotekehityskyvyn edistämistä sekä myötävaikuttaa. suurin vahvuus kansalliselle lääketeollisuudelle.

Edellinen: Onko maailmankuulut aminohappovalmistajat

Seuraava : Hyviä uutisia, Jingjing Pharmaceutical on lisännyt uusia lajikkeita ja saavuttanut onnistuneesti massatuotannon!

Kuumat kategoriat

ONLINE-TILASSA